Juu, kirjoittaminen on vähän jäänyt, mutta treenaminen ei onneksi. Sunnuntaina otin riistan sulamaan, mut vähän turhan myöhään. Ei ehtinyt sulaa iltaan mennessä, joten tein laahausjäljen taas damilla. Ajatuksena oli, että päätän jälkitreeniviikon jälkeen, jossa on riista.. No kuitenkin, takaisin sunnuntaiseen treeniin. Tein kaarevan jäljen ja pituutta kertyi noin 80 metriä. Alli jäljesti aika korkealla nenällä. Hukkasin jäljen pariin kertaan, kun meni turhan suurella vauhdilla. Alli löysi kuitenkin molemmilla kerroilla jäljen ja jatkoi loppuun asti hyvin.

Kerran kun varis oli sulamassa, niin tein laahausjäljen variksella sitten maanantaina. Tein ihan suoran jäljen ja Alli jäljesti liinassa. Ajattelin, että en päästä Allia yksin varikselle, jos kuitenkin käy niin, että Alli ei otakaan varista. No niinhän siinä valitettavasti kävi, että Alli ei ottanut varista. Onneksi olin kerrankin fiksu ja ajattelin etukäteen, enkä vasta sitten, kun kaikki mahdolliset virheet on tehty. Heitin varista pieniä matkoja ja sain Allin ottamaan variksen hetkellisesti suuhun. Tarttee taas enemmän treenailla sulkadameilla.

Torstaina oltiin Mikan ja Kaisan kanssa Ulvilassa treenaamassa. Mika teki hakuruudun omilla dameilla, joissa osassa oli sulkia. Tehtiin periaatteessa taippariruutu. Mika teki markkeerausheiton ja ampui. Alli oli kolmas suorittava koira ja alusta asti Allilla riitti intoa. Palautukset onnistui hyvin, mutta melkein joka kerta Allilla oli niskakarvat pystyssä. Liekö johtuvan sitten meidän aikaisemmasta palautusongelmasta vai häiriöstä ja oudoista dameista. Alli toi 5 damia, viimeisen Alli kävi vaihtamassa, joten en sitten päästänyt enää ruutuun. Niitä vaihdonestotreenejä tarttee edelleenkin tehdä. Ei auta! Tosin eipä niitä ole tehtykään.. :)

Tulevana viikonloppuna mennään agilityä treenailemaan ja todennäköisesti tehdään pieni hakuruutu myös jossain välissä.