Viikonloppu meni taas turhan nopeasti, mutta ehdittiin sentään vähän treenailemaan. Lauantaina oltiin päivällä sortin metsässä. Paikalla oli Leena ja Leksi, Pia ja Usva ja Pekka koiralaumansa kera. Mentiin Allin kanssa paikalle, kun Pia, Leena ja Pekka olivat talloneet jäljet ja odottivat niiden vanhentumista. Jälkien ajamisen jälkeen tein Allille hakuruudun. Leena ja Pia veivät ruutuun 6 damia ja Leena teki markkeerausheiton. Pekka toimi "tuomarina", jotta Alli tottuisi vieraisiin miehiin. Alli lähti innokkaasti hakuruutuun. Palautukset onnistuivat hyvin, eikä Alli ottanut suurta häiriötä muista. Kerran Alli kävi damin kanssa Pian luona, mutta tuli heti, kun käskin tulla luokse. Alli toi kaiken kaikkiaan 6 damia. Viimeisten kohdalla huomasin, että hakuinto hieman laski ja Alli teki sellaista, jota ei ole koskaan ennen tehnyt. Alli meinaan pissasi hakuruutuun.. Grrr.. Niin ja kerran Alli kävi vaihtamassa damin. Mitä tästä opimme?! No, ainakin sen, että Allille täytyy tehdä selkeästi motivoivampia treenejä sekä lyhyempiä. Ihan voin itse katsoa peiliin ja todeta, että onpas taas tullut ahnehdittua. Vaihdonestotreenejä täytyy myös tehdä erikseen ja damien sijainti täytyy merkata paremmin, jotta saisi vältettyä vaihdot.

Sunnuntaina oltiin Pian ja Usvan kanssa metsässä. Tehtiin ensin koirien kanssa lenkki ja lenkin päätteeksi tein Allille kaksoismarkkeerauksen. Maasto oli aika tasainen, Pia heitti markkeerausheitot noin 50 metrissä. Alli muisti hyvin damien tippumispaikat ja löysikin ne suhteellisen nopeasti. Palautukset tapahtuivat hyvin.

Ensi viikolla olisi tarkoitus keskittyä jäljestämiseen. Alkuviikolla ajattelin tehdä laahausjäljet damilla ja loppuviikolla variksella.