Itsenäisyyspäivänä käytiin Allin kanssa Tampereella näyttelyissä. Näyttelyt oli Tampereen ratsastuskeskuksen maneesissa ja oli mukavan pirtsakka pakkassää.. :) Sileäkarvaisia oli ilmoittautunut yli 40 ja junnunarttuja oli muistaakseni 10. Alli käyttäytyi kehässä hyvin, mutta itse esittäjän pitäisi vähän petrata..:) Niin ja täytyy treenata Allin mittaamista, kun pelästyi tuomarin tullessa mitan kanssa. Niin ja tietysti seisottamista. Alli sai EH:n, mutta ei sijoittunut junnunartuissa. Itsenäisyyspäivän "vastaanotolle" mentiin Ellun luo, jonne tuli muutakin porukkaa. Alli piti vähän meteliä kerrostalossa, kun kuului kaiken maailman ääniä.

Lauantaina 13.12 oltiin Noormarkussa aamuvarhain agitreeneissä. Treenailussa onkin ollut vähän turhan pitkä tauko, joten alku meni ohjaajan sekä koiran sätätessä. Treenit meni loppujen lopuksi ihan kivasti. Tosin puomin kanssa oli ongelmia. Mentiin puomille hihnassa ja ensimmäinen kerta meni hyvin, mutta sitten Alli alkoi sättäämisen eikä suostunut menemään puomille. Ohjaajasta irtoamisen kanssa on ongelmia, mutta täytyy seuraavaksi ottaa pallo mukaan, niin voi sillä palkata, eikä Alli tulisi itse aina hakemaan kädestä palkkaa.

Lauantaina päivällä käytiin ajamassa Rolloa ja Alli oli mukana. Alkumatkan mentiin käyntiä ja Alli tuli sivulla hihnassa. Alli pääsi aina välillä juoksemaan, mutta kovempaa ravatessa Alli oli kärryjen kyydissä. Alli pysyy hyvin kärryjen kyydissä, eikä pahemmin välitä vaikka vähän pompottaakin. Alli hyppää käskystä kyytiin ja kyydistä pois.